Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kindervoorstelling 4+ | De magie van Marokko

zondag 19 september - 11:00

Kleurige kraampjes, klimmende aapjes, Henna op handen, sissende slangen, Mannen op sandalen, Oude verhalen. Je kijkt je ogen uit, op het Djemaa El Fnaplein. De Liedjestovenaar gaat in deze voorstelling samen met haar publiek op zoek naar de Magie van Marokko.

We bevinden ons op het Djemaa el-Fna plein in Marrakech. De plek waar we oude verhalenverteller Okacha Chichaoua ontmoeten. Hij neemt ons mee in zijn roerige levensverhaal. Nadat Okacha als jonge man, zijn grote liefde Zina uit het oog verliest, besluit hij haar te gaan zoeken. Vol van extase en verwondering door haar immense schoonheid, reist Okacha door het Atlasgebergte, naar de Sahara woestijn, tot aan de grens met Algerije. Overal waar hij komt, ontmoet hij lokale musici en gaan ze samen muziek maken. Iedere plek herbergt zijn eigentijdse muziekstijl, met de lokale instrumenten en zangstijl, van Arabische flamenco tot Gnawa muziek.

De voorstelling eindigt met een verrassende onthulling over de grote liefde van Okacha, wat resulteert in een muzikale climax.
Laat je meevoeren in deze muzikale theatervoorstelling en ontdek de Magie van Marokko!

Gegevens

Datum:
zondag 19 september
Tijd:
11:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Theater Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 143 1096 XZ
Site:
www.theatervrijburcht.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.