Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Klassiek in de Kas | Dominique Vleeshouwers

donderdag 19 augustus - 19:00

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Dominique Vleeshouwers is percussionist en was in 2020 winnaar van de  Nederlands Muziekprijs. Als slagwerker staat hij bekend om zijn veelzijdigheid en zijn unieke performance. Klassiek slagwerk is zijn specialisatie, daarnaast is hij een groot liefhebber van trommels uit de hele wereld.

Gegevens

Datum:
donderdag 19 augustus
Tijd:
19:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.