Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Klassiek in de kas | Ella van Poucke

donderdag 12 augustus - 19:00

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Celliste Ella van Poucke debuteerde op haar tiende in het Concertgebouw. Intussen heeft dit jonge talent al menig concours op haar naam geschreven.  Ze soleert met de meest vooraanstaande orkesten en speelt in de grote concertzalen in Europa, de VS en Azië. Droom weg tijdens dit Klassiek in de Kas concert; Ella van Poucke bestrijkt haar snaren met oneindige subtiliteit.

Gegevens

Datum:
donderdag 12 augustus
Tijd:
19:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.