Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Klassiek in de Kas | Jaber Fayad

donderdag 29 juli - 19:00

Ud-speler Jaber Fayad is afkomstig uit Syrië. Al op 9-jarige leeftijd begon hij met ud (snaarinstrument uit het Midden-Oosten) spelen. In 2015 studeerde hij af aan het Conservatorium van Damascus. In oktober 2015 werd Fayad gedwongen Syrië te verlaten vanwege de bedreigende omstandigheden. Tijdens zijn gevaarlijke reis naar Europa probeerde hij mensen om hem heen te laten ontspannen door voor heb te zingen en samen muziek te maken. Jaber Fayad speelt zowel traditionele als moderne Orientaalse en Ottomaans-Turkse muziek.

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Gegevens

Datum:
donderdag 29 juli
Tijd:
19:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.