Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Klassiek in de kas | Jasper Iturrospe

donderdag 5 augustus - 19:00 tot 19:30

De Belgische gitarist Jasper Iturrospe neemt je mee op een muzikale reis. Met klassieke gitaar brengt Iturrospe muziek uit verschillende stijlen. Zijn inspiratie haalt hij uit klassieke muziek en heeft hij een voorliefde voor Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek, maar ook invloeden uit jazzmuziek, kleinkunst, Oosterse muziek en meer komen voorbij tijdens dit concert.

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Gegevens

Datum:
donderdag 5 augustus
Tijd:
19:00 tot 19:30
Activiteiten Categorie:

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.