Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Klassiek in de kas | Lidy en Julia

zondag 3 juli - 18:30

€25,00

Er klinkt weer muziek in de tuin: Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer organiseert de Hortus wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen de eeuwenoude palmen en cycadeeën geniet je van een ontspannen en bijzondere luistersessie. Neem je eigen matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijne plek in de kas. Een ligconcert tussen de planten is een unieke, persoonlijke ervaring waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

Celliste Lidy Blijdorp en violiste Julia Philippens bundelen hun muzikale krachten in deze eerste editie van de Klassiek in de Kas-reeks.

Lidy Blijdorp is een jonge, gepassioneerde celliste met een enorme vertelkracht. Ze studeerde af aan het conservatorium van Parijs met de hoogste onderscheiding. Lidy viel met haar prachtige cellospel meerdere keren in de prijzen bij verschillende belangrijke competities, waaronder de Cello Biënnale Amsterdam en het Grachtenfestival Conservatorium Concours.

Julia Philippens heeft zich ontwikkeld tot een genre-overstijgend muzikante. Na haar klassieke studie werd improviseren op jazz of hedendaagse klassieke muziek een tweede natuur. Julia studeerde Summa Cum Laude af voor haar jazzvioliste Master diploma: ‘een uniek, baanbrekend violiste met een stralende podiumpersoonlijkheid’.

Om 18.30 en om 20.00 uur

Gegevens

Datum:
zondag 3 juli
Tijd:
18:30
Kosten:
€25,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.