Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Klassiek in de kas – Panne Dua

donderdag 13 augustus - 19:00

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Deniz Kavafoglu en Joris Cohen vormen samen het duo: Panne Dua. Een nog relatief onbekend, maar magisch instrument kozen ze uit: de handpan. Ze voelen beiden een diepe liefde en passie voor dit instrument en leggen jou dan ook graag uit waarom. Maar waarschijnlijk ontdek je het vanzelf als je naar ze luistert. De chemie tussen deze twee is duidelijk zichtbaar en voelbaar. Samen met hun handpan zorgen ze ervoor dat je even alles vergeet en gewoon alleen maar wilt luisteren met een flinke glimlach op je gezicht.

→ tickets en informatie

Concert om 19.00 en om 20.15 uur.

 

Gegevens

Datum:
donderdag 13 augustus
Tijd:
19:00
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden