Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Klassiek in de Kas | Matteo Myderwyk

donderdag 22 juli - 19:00

Pianist Matteo Myderwyk componeert en speelt zijn eigen muziek. De klassiek geschoolde pianist/componist doorbreekt graag de klassieke wetten en maakt van elementen uit de pop, jazz, dance en klassieke muziek samen één geheel. Zijn muziek evolueert continue en hij experimenteert dan ook graag met verschillende instrumenten. Tijdens Klassiek in de Kas speelt hij verschillende, nog niet eerder verschenen, pianostukken.

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Gegevens

Datum:
donderdag 22 juli
Tijd:
19:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.