Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Klassiek in de Kas | The Wong Janice

donderdag 8 juli - 19:00

De uit Australië afkomstige The Wong Janice is klassiek cellist, muziekproducent en meditatie docent. Ze staat bekend om haar cello meditatie concerten: een intiem concert met diepe cello vibraties en meeslepende melodieën die je in een meditatieve staat zullen brengen. Wong speelt haar eigen composities, die ergens tussen Zoe Keating, Hildur Guðnadóttir en David Darling klinken

Klassiek in de Kas is terug! Deze zomer brengt de botanische tuin van Amsterdam wederom een reeks concerten in de Palmenkas. Tussen eeuwenoude palmen luisteren naar de muziek en ontspannen zoals jij wilt; neem je matje mee, je favoriete kussen of poef en zoek een fijn plekje in de kas voor jouw concert.

Een ligconcert tussen de planten is een persoonlijke ervaring waar al je zintuigen worden geprikkeld. Luister naar de klanken van de muziek, voel de warmte en het koele briesje in de kas, ruik het groen om je heen en laat jezelf wegglijden in de ruimte.

Gegevens

Datum:
donderdag 8 juli
Tijd:
19:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Hortus Botanicus
Plantage Middenlaan 2A, 1018 DD
Site:
www.dehortus.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.