Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kriterion Sessies | Simba Thorbecke single release party

vrijdag 20 augustus - 21:00

Na bijna een heel jaar zal er eindelijk weer live muziek gespeeld worden in ons café. Dit keer komt Rolodex een single release party houden in onze foyer. Na de single release zal DJ Sjaak nog een aantal plaatjes voor jullie draaien.

Unapologetically individual is een term die de Amsterdamse band Rolodex tot een T omschrijft. De band combineert invloeden uit verschillende genres waaronder psychedelische rock, post-punk, latin en funk om iets compleet nieuws te creëren. Zwevende synthesizers, gedreven gitaren, strak groovende drums en pakkende melodieën geven Rolodex een uitgesproken dansbaar geluid met een randje. In de muziek van Rolodex vinden we een beetje van iedereen, en voor elk wat wils. Of je nu in de stemming bent om te feesten, in de stemming bent om te vechten, of gewoon in de stemming bent voor een stevig deuntje, Rolodex zal je niet teleurstellen.

Gegevens

Datum:
vrijdag 20 augustus
Tijd:
21:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Filmtheater Kriterion
Roeterstraat 170 1018 WE

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.