Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

KY. + FOSS

woensdag 25 augustus - 20:00

Amsterdamse singer-songwriter KY. vertaalt de gevoelens van een doorsnee millennial naar sfeervolle, emotionele popmuziek. Gewapend met zijn unieke, rauwe stem laat hij zijn licht schijnen op alle kanten van het dagelijks leven. Zijn meeslepende songs geven je zowel een gevoel van melancholie als euforie. Gevoelens verdwijnen sneller in de doofpot dan dat er over gepraat wordt. Via zijn muziek wilt KY. hier verandering in brengen. Zijn motto: Praat en deel!

FOSS maakt dromerige en mysterieuze muziek, waarbij gitaarlijnen en synthesizers samenkomen tot eclectische indie-pop. Waar het begin van de act is ontstaan in IJsland (FOSS is het IJslandse woord voor waterval), werkt deze vijfkoppige formatie nu alles in eigen beheer compleet  DIY -stijl uit in thuisstad Utrecht.  Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een dubbel EP, waarvan de eerste single ‘Heartbeats’ uit is gebracht.

KAARTEN

Gegevens

Datum:
woensdag 25 augustus
Tijd:
20:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.