Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Lenen, ruilen, delen

maandag 15 februari - 18:30

vrijwillige bijdrage

Iedereen weet wel dat fast fashion is gebaseerd op ongelijkheid en overproductie. Maar zie maar eens af te blijven van dat mooie, goedkope shirt in de winkel of online. Nu je toch ’s avonds thuis zit, is dit misschien het ideale moment om eens kritisch door je kledingkast te gaan. En vraag je dan eens af: waarom moet eigenlijk altijd alles nieuw, nieuwer, nieuwst? In deze LIVECAST gaan we dieper in op de wereld van vintage, lenen, ruilen en delen. Wat is er allemaal te vinden? En wat helpt echt om kledingafval en vervuiling tegen te gaan?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom | Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
maandag 15 februari
Tijd:
18:30
Kosten:
vrijwillige bijdrage

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.