Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Liefde en de stad | Laat de liefde (niet) lopen

zondag 14 februari - 14:00 tot 17:00

€7,50

Alleen nog enkele kaartjes voor mannen beschikbaar…!

Single in the city? Ben je uitgeswiped of wil je het lot simpelweg uit handen geven? Pakhuis de Zwijger regelt dit jaar je date! Vroeger was onze bar één van de ideale ontmoetingsspots voor liefde en lust. Nu het merendeel van ontmoetingen online plaatsvindt, is ook daten een heikel punt geworden. Dus wat is er leuker dan op de 14e februari met je aankomende soulmate coronaproof de stad in te gaan op basis van je gedeelde idealen? Meld je aan en laat matchmaker Pakhuis de Zwijger haar werk doen!

Bijna uitverkocht

We zijn overspoeld met aanmeldingen en de vrouwen-kaarten zijn uitverkocht. We hebben slechts enkele mannen-kaarten over om tot de matches te kunnen komen. Achter het net gevist? Wij gaan nu aan de slag met de matchmaking. Wellicht komen er nog plekken vrij of zijn we nog op zoek matches met een bepaald profiel waar jij goed in past. Houd onze website en socials in de gaten!

Gegevens

Datum:
zondag 14 februari
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€7,50
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.