Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Literaire show | de Kretenzers

donderdag 26 mei - 20:00

Gratis

Alsof het gedrukt staat… Een literaire show waarin vier panelleden ter plekke fabuleren. Waarin ze literaire anekdotes, achterflappen van verzonnen of misschien toch écht bestaande boeken en vreemde spectaculaire feiten over schrijvers opdissen. Het gaat deze avond om mooie slagzinnen, literaire anekdotes, verzonnen of echte verhalen en levensbeschrijvingen uit de literatuur, die aan het publiek worden voorgelegd: Zijn dit waargebeurde of verzonnen verhalen, is dan de vraag.

De panelleden krijgen opdrachten uitgereikt die ze ter plekke moeten oplossen of beantwoorden. Ze oefenen voor uw ogen hun verbale lenigheid, fantasie en improvisatievermogen. Ze zullen elkaar aftroeven in vindingrijkheid en esprit. De avond heeft een klein wedstrijdelement en het gaat ongetwijfeld een keer mis… Na de pauze volgt een interview met een van de vaste schrijvers, of een gast met een actuele aanleiding.

Met Froukje van der Ploeg, Rashid Novaire, Erik Lindner en Frans Strijards. De presentatie is in handen van Maaike Bergstra en het programma wordt ondersteund door een Matthijs Verhallen op de piano.

De toegang is gratis. Wel vooraf aanmelden via [email protected]

Gegevens

Datum:
donderdag 26 mei
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS
Site:
www.jungle.amsterdam

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.