Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Live op het terras | David Kweksilber

zaterdag 22 augustus - 20:00

€10,00

Drie zomermaanden lang presenteert het Muziekgebouw elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond optredens door verschillende musici en ensembles op het grote terras aan het water. In samenwerking met onder andere 4’33 grand café en de Meervaart. Het zijn kleinschalige concerten op hoog niveau met borrel of diner, terwijl de zon langzaam onder gaat. Je bent welkom vanaf 16.00 uur.

20:00 David Kweksilber: Improvisatie op geluidsinstallatie Huil van de Wolff
20:00 – 21:00 David Kweksilber (basklarinet, bassaxofoon, klarinet, loopstation)
Werken van Keyla Orozco, Gilius van Bergeijk, Igor Stravinsky, Guus Janssen, Willem Breuker, Vanessa Lann, Jan-Bas Bollen en improvisaties

Je kunt reserveren voor een concert met borrel óf een concert met diner. Naast consumpties/diner betaal je 10 euro voor de muziek, dit wordt ter plekke afgerekend. Je reserveert op tijdstip van aankomst (per half uur). Tot 15 minuten na dit tijdstip houden we de reservering voor je vast. Ben je later, dan kan het zijn dat je tafel is vergeven aan andere gasten.

Bij slecht weer is het mogelijk dat het optreden niet doorgaat of naar binnen wordt verplaatst. Over de actuele stand van zaken krijg je ’s ochtends op de dag van het concert bericht van 4’33 grand café. Tot slot een tip: pal aan het water kan de zon fel branden of kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.

Gegevens

Datum:
zaterdag 22 augustus
Tijd:
20:00
Kosten:
€10,00
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Site:
www.muziekgebouw.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden