Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Lockdown-stress? Online-mindfulness helpt!

dinsdag 18 mei - 19:30

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:30 on dinsdag, repeating until 8 juni 2021

Gratis

Mindfulness voor de Buurt biedt weer een 8-weekse training aan. Niet goedkoop, maar wel gratis. De training begint op dinsdagavond 13 april en is online – tot we weer bij elkaar kunnen komen (in een zaaltje in het Flevohuis). Deze cursus is de officiële mindfulness-training MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Wereldwijd wordt deze in acht weken gegeven. Je kunt dus rekenen op acht wekelijkse online-bijeenkomsten van twee uur. Het is belangrijk dat je met alle acht bijeenkomsten mee kunt doen.

De cursus is bedoeld voor wie last heeft van stress. Maar ook voor wie meer verdieping of rust in het leven wil. Je hoeft geen ervaring met meditatie te hebben om mee te doen. Iedereen is welkom. En iedereen kan het leren. Het is intensief. Maar tegelijk uiterst ontspannend. Je wordt begeleid door twee ervaren mindfulnesstrainers: Hadleigh Gillibrand en Hein-Jan van der Veen. Meer informatie vind je op Facebook: https://www.facebook.com/events/3783228091756858 of via mail naar [email protected]. We hopen je te zien!

Gegevens

Datum:
dinsdag 18 mei
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.