Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Luke Slater | The 7th Plain

donderdag 26 november - 21:30

€25,00

Luke Slater presenteert The 7th Plain, een performance op het snijvlak van elektronische muziek en ballet. Een nieuwe creatie in samenwerking met dansers van het Staatsballett Berlin. De Britse producer en dj geldt in dance-kringen al meer dan vijfentwintig jaar als absolute voorloper en vernieuwer. Onder tal van aliassen (Planetary Assault Systems is de bekendste), bouwde Slater een genre-overstijgend oeuvre waar geijkte techno-kunstenaars als Burial, Marcel Dettmann en Lucy schatplichtig aan zijn.

The 7th Plain is een van die alter ego’s. Onder die noemer produceerde Slater in de jaren negentig een aantal meesterlijke elektronica-platen met een romantische inslag, muziek waar een hoopvol vertrouwen in de toekomst in doorklinkt. Tijdens de lockdown ontstond het idee om juist met dit deel van zijn oeuvre een dansvoorstelling te maken. Met deze concertshow en de samenwerking met het Berlijnse Staatsballet ziet Slater een langgekoesterde wens in vervulling gaan.

€ 25,00 | € 20,00 reductie

Gegevens

Datum:
donderdag 26 november
Tijd:
21:30
Kosten:
€25,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Site:
www.muziekgebouw.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.