Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Lunchconcert | Nederlands Jeugd Strijkorkest

vrijdag 10 september - 12:30

€5,00

Het Nederlands Jeugd Strijkorkest (NJSO) is hét strijkorkest voor talentvolle strijkers tussen de 12 en 21 jaar. De leden komen uit het hele land en zitten veelal in jongtalentklassen of vooropleidingen van de Nederlandse conservatoria.

Het doel van het orkest is de jonge professionals een kickstart te geven in hun muzikale ontwikkeling en concerten te geven op topniveau. Dirigent en violist Carel den Hertog doet dit als geen ander. Met dit jonge orkest weet hij iedereen van de enorme energie, het aanstekelijke enthousiasme en het zeer hoge muzikale en technische niveau van het NJSO te overtuigen.

Nationaal Muziekinstrumenten Fonds
Dit concert organiseren we in samenwerking met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF) geeft muziekinstrumenten in bruikleen aan talentvolle (vak)musici. De stichting beheert ongeveer 500 muziekinstrumenten en 250 strijkstokken.

Let op: In tegenstelling tot de andere concerten in de serie Lunchconcerten vindt dit concert op een vrijdag plaats.

Uitvoerenden
Nederlands Jeugd Strijkorkest
Carel den Hertog dirigent

Gegevens

Datum:
vrijdag 10 september
Tijd:
12:30
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Site:
www.muziekgebouw.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.