Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Making Places | Ruimte voor ondernemerschap

woensdag 17 februari - 18:30

vrijwillige bijdrage

 

Ondernemerschap in de context van een foodhal. Een inclusieve markt of foodhal biedt ruimte voor elke portemonnee en biedt jonge ondernemers uit de buurt kansen. Wat is er nodig om een foodhal te laten floreren? En wat hebben ondernemers nodig om te kunnen floreren in een foodhal? We gaan in gesprek met conceptontwikkelaars en ondernemers over verdienmodellen, contracten en concepten. We gaan met lokale ondernemers in gesprek over hoe een markt of foodhal aantrekkelijk kan zijn voor lokale ondernemers om zich te vestigen en hoe de connectie met de identiteit van de buurt kan worden behouden.

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom | Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
woensdag 17 februari
Tijd:
18:30
Kosten:
vrijwillige bijdrage

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.