Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Mama Roux, the Mosfets & Relatief in Q-Factory

vrijdag 3 maart - 21:00

€16,50

Het dak gaat van de kleine zaal af met optredens van drie te gekke Amsterdamse bands. Verwacht absoluut geen zitconcert ;-).

Mama Roux. Mama Roux een driekoppige rockband die al een tijdje hun roux kookt vanuit een volledig analoge studio in Amsterdam. Geremd door lockdowns, pandemieën en het onvermogen om live te spelen, hebben ze een behoorlijk energiek gerecht van groove door elkaar geschud. Neem een solide basis van garagerockdrums, voeg wat groovy baslijnen en een overdosis bluesy gitaargoedheid toe, en maak het af met een snufje rauwe en onbeschaamde zang: dan heb je Mama Roux.

Mosfets, psychedelische garagerock met deprimerende teksten en een zeer energieke en durf ik positieve sfeer te zeggen? Hun rauwe en emotionele geluid heeft al voor opschudding gezorgd in Noord-Europa. De multinationale act blies het publiek weg op het Helsinki Psych Festival, waarop wordt beschreven “absolute kick up the tailpipe for the crowd”.

Relatief is een vijkoppige Nederpopband met een stevig punksausje. Of een Nederpunkband met een popsausje, het is maar hoe je het bekijkt. Beïnvloed door ska, punk en de Nederpop is Relatief ruiger dan Doe Maar, en politieker dan Boudewijn de Groot. Niet geschikt voor VVD’ers dus.

Gegevens

Datum:
vrijdag 3 maart
Tijd:
21:00
Kosten:
€16,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.