Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Marion Dumeige | Lunchconcert Dutch Classical Talent

donderdag 8 oktober - 12:30

€5,00

‘Marion is een kanon! Een onvervalste operazangeres met een innemende persoonlijkheid. Haar inlevingsvermogen en expressiviteit zijn bewonderenswaardig.’ – vakjury Dutch Classical Talent.

Als de jury een zangeres omschrijft als ‘een kanon’, dan mag je een expressieve sopraan op de bühne verwachten. Marion Dumeige etaleert haar talent met liefdesaria’s uit La Bohème en Don Giovanni en prachtige liederen als Debussy’s La flûte de pan en Schuberts Gretchen am Spinnrade. Zo maakt deze Franse sopraan haar eigen intieme solo-opera, een verteller neemt u mee in de bijbehorende liefdesgeschiedenis. In tegenstelling tot de klassiekers van Puccini en Mozart staat het einde van Dumeiges verhaal niet vast en beslist het publiek of er vergiffenis komt of dat het concert eindigt in een breuk.

Sopraan Marion Dumeige valt op door haar mooie, krachtige stem, haar gevoelige artistieke talent en muzikale veelzijdigheid in repertoire dat loopt van de barok tot de moderne muziek. Zij is een van de toptalenten die de vakjury van Dutch Classical Talent via audities heeft gekozen voor een coachingstraject en tournee langs de twaalf grootste concertzalen van Nederland. Op haar website mariondumeige.com lees je meer.

Dutch Classical Talent
Dutch Classical Talent (vroeger ‘het Vriendenkrans Concours’ en ‘Het Debuut’) is als talententraject een begrip in de Nederlandse klassieke muziekwereld. Onder de laureaten van Dutch Classical Talent bevinden zich tal van klinkende namen zoals Tania Kross, Lavinia Meijer, Nora Fischer, Van Baerle Trio en het Berlage Saxophone Quartet.

Uitvoerenden
Marion Dumeige sopraan
Aarón Ormaza Vera piano
Boudewijn Ruigrok verteller

Programma
Liederen en aria’s van o.a. Giacomo Puccini, Wolfgang Amadeus Mozart, Claude Debussy, Jules Massenet, Antonín Dvo?ák en Franz Schubert

€ 5,00

Gegevens

Datum:
donderdag 8 oktober
Tijd:
12:30
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Website:
www.muziekgebouw.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden