Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Meet & Greet the artists in Outsider Art Galerie

donderdag 2 juni - 15:00

Gratis

Enkele kunstenaars van de tentoonstelling Kikkerdril zijn aanwezig en kunt u met hen kennismaken onder genot van een hapje en drankje.

Een nieuwe lente een nieuw geluid! Vogelgefluit, kikkergekwaak en frisse lentekleuren voeren in deze tijd van het jaar de boventoon. En al pakken de donkere wolken in het oosten van Europa zich samen, de kunstenaars van Outsider Art Galerie vieren de terugkomst van licht en kleur en tonen in alle vrijheid hun grote maakplezier.

Chris Dierdorp (Amsterdam, 1973) teletransporteert met zijn adembenemende serie ‘Meisje met de parel’ het iconische beeld van Vermeer naar deze tijd. In directe en virtuoze verfstreken onderzoekt hij het schuchtere meisje en mut(il)eert haar in 25 meer of minder lijkende oudere zussen. Ook de altijd wat besmuikt lachende Mona Lisa van Leonardo Davinci lijkt getransformeerd, en wel in drie leden van de familie Kardasian, compleet met een ondoordringbare laklaag aan make-up, nagellak, haarverf, siliconen, botox en andere neppigheid die deze familie definieert. Vermeer and Da Vinci meet Warhol!

Gegevens

Datum:
donderdag 2 juni
Tijd:
15:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Outsider Art Galerie
Neerlandiaplein 7 1018 DR
Site:
www.outsiderartgalerie.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.