Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Midzomer Mokum | Samen bouwen aan een SuperStad

donderdag 22 juli - 10:00 tot 14:00

Nu we er weer op uit mogen organiseert Framer Framed samen met De Rode Loper op School verschillende creatieve activiteiten in de zomervakantie. Zo kun je in juli meedoen aan een of meerdere gratis workshops

Spannende gebouwen maken voor jouw stad van de toekomst…

Wat is de ideale stad van kinderen? Is dat Amsterdam? Of ligt deze stad onder water, in de jungle of op Mars? Een stad ontstaat doordat veel mensen samenwerken. Een stad is voortdurend in beweging. Samen met kunst- en techniekdocent Gerald Maurice bouwen kinderen aan een SuperStad. Alles kan en mag in deze spectaculaire creatie. Ontwerp een stad vol bijzondere gebouwen, bruggen, tunnels met de meest prachtige materialen!

De Superstad is te zien op de KinderKunstBiënnale (17 sept – 31 okt 2021), een grote tentoonstelling vol kinderkunst. Hoe super als jouw bouwwerk straks door heel veel mensen te bewonderen is. Leeftijd 6 tot 12 jaar.

Aanmelden kan via dit formulier.

Kijk gauw op de website voor een overzicht met alle activiteiten die zullen plaatsvinden. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je snel in!

Gegevens

Datum:
donderdag 22 juli
Tijd:
10:00 tot 14:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Framer Framed
Oranje-Vrijstaatkade 71 1093 KS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.