Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Milk it Punk | Pynarello

zondag 26 september - 20:15

€36,00

Beethoven schreef zijn Quartetto Serioso in 1810: een kort en krachtig stuk met een wervelwind aan emoties. Pynarello geeft zijn eigen draai aan deze tijdloze muziek. Geïnspireerd door de coronatijd schreef de Nederlandse componist|pianist Thomas Beijer A Lock Without A Key voor zijn vriendin, sopraan Laetitia Gerards. Een liedcyclus over eenzaamheid en huidhonger, waarin hij zocht ‘naar een zekere lichtheid, zonder daarbij de ernst van de situatie uit het oog te verliezen’.

‘Een rebellencollectief, gesneden uit flexibel schuimrubber’, zo omschrijft Pynarello zich. Dit jonge orkest speelt staand, alles uit het hoofd en zonder dirigent. Ook de orkestopstelling is vrij, zo kan een solopartij echt naar voren treden. Dit alles geeft Pynarello een bijzondere uitstraling en een heel eigen stijl van communiceren met het publiek. Jeffrey Bruinsma is violist, componist en arrangeur bij Pynarello vanaf het eerste uur. In zijn arrangementen weet hij telkens weer de grenzen te verleggen. Pynarello besluit dit concert met zijn suite Milk it Punk, geïnspireerd door Nirvana, die de pan uit rockt!

Het jonge orkest Pynarello doet alles nét even anders. Het speelt staand, alles uit het hoofd en zonder dirigent. Ook hun programma’s zijn fris en verrassend. Zo klinkt deze avond een tijdloze Beethoven naast een nieuwe liedcyclus en de suite Milk it Punk, geïnspireerd door Nirvana.

Uitvoerenden
Pynarello
Laetitia Gerards sopraan

Programma
Ludwig van Beethoven Strijkkwartet nr. 11 ‘Quartetto Serioso’ (gearrangeerd door Pynarello voor strijkorkest)
Thomas Beijer A Lock Without A Key
Jeffrey Bruinsma Milk it Punk

€ 36,00 | € 29,00 reductie

Gegevens

Datum:
zondag 26 september
Tijd:
20:15
Kosten:
€36,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Site:
www.muziekgebouw.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.