Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Mindful walk of peace

zaterdag 18 september - 10:00 tot 17:00

Gratis

Stiltedag van Mindfulness voor de Buurt

Uit het drukke leven naar rust en vrede toestappen. Dat doet de Stiltedag van Mindfulness voor de Buurt. Gewenning aan gewoonte stopt. De ‘automatische piloot’ wordt uitgeschakeld. Vrij van plichtplegingen hoeft er even niets. Begeleide mindfulness-meditaties, poëzie en muziek banen de weg naar innerlijke vrede en vreugde. Daarmee uitgerust start de vredesloop, Mindful Walk of Peace. Door de Indische Buurt en het Flevopark. Stiltewandeling met ‘open mind’ voor mens en natuur. Afsluitende meditaties verzegelen opgedane indrukken.

Samen de stilte ingaan is bijzonder. Door opbloei van innerlijke rust. Opengaan als een roos. Je kunt nieuw gevoel van verwondering verwachten. Verrijkende energie ervaren van verbondenheid met anderen. Hartelijkheid. Eenvoud. Zuiverheid. Kostbare dingen die voor geen geld te koop zijn. Daarom biedt Mindfulness voor de Buurt die ook kosteloos aan.

Ieder die belangstelling heeft voor vrede en vreugde kan met de mindfulnessdag meedoen. Wil je meedoen of meer informatie: email naar [email protected]

Een dag van vrede door mindfulness wordt georganiseerd door Mindfulness-voor-de-Buurt (MvdB). MvdB is een buurtinitiatief voor sociaal geëngageerde mindfulness in Amsterdam-oost. Het heeft als doelstelling: bevorderen van vrede en verbondenheid in de wijk; verlichten van lichamelijk en psychisch lijden. En voorkomen of verminderen van polarisatie. MvdB realiseert haar doelstelling door de voordelen van mindfulness te delen met buurtgenoten. En weigert principieel geld of subsidie te gebruiken. Er zijn het hele jaar door drie keer per week meditatie-mogelijkheden. Het buurtinitiatief is ontstaan n.a.v. van de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. Zie:
https://indischebuurtbalie.nl/activiteit/51386/mindfulnessdag-in-muiderkerk

Gegevens

Datum:
zaterdag 18 september
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Muiderkerk
Linnaeusstraat 37 1093 EG

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.