Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Mooi en Bruisend

vrijdag 24 september - 20:00

Gratis

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ontwerpen we samen het collegeakkoord 2022-2030. Kom langs, deel je inzichten en ontwikkel mee!

Vandaag gaan we aan de slag met het hoofdstuk ‘Mooi & Bruisend’: waar ruimte is voor broed- en vrijplaatsen en uiteenlopende vormen van kunst en cultuur, overdag én ’s nachts, waardoor de stad kan blijven innoveren, creëren en experimenteren, en waar creatieven de gelegenheid krijgen om haar kleur te geven. Maar hoe zorgen we dat die ruimte gewaarborgd blijft? Hoe zorgen we voor een divers aanbod van kunst, cultuur en nachtleven met kansen voor iedereen? En hoe zorgen we er voor dat juist de lokale aanwezige creativiteit gevoed en gestimuleerd wordt? In juni 2021 hebben we een kleine groep van uiteenlopende creatieven, afkomstig uit verschillende delen van de stad de eerste contouren geschetst voor dit hoofdstuk. In deze vervolgsessie gaan we met enkelen van hen en een bredere groep experts en non-experts deze aanscherpen en verdiepen. Doe mee!

Gegevens

Datum:
vrijdag 24 september
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC
Site:
www.dezwijger.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.