Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Mooie noten. In De Nieuwe KHL

woensdag 29 maart - 20:00

€7,00

Mooie Noten is dé Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie.

Dit voorjaar laten singer-songwriters en (semi)-akoestische acts hun muziek weer horen op verschillende podia in Amsterdam.

De 18 geselecteerde acts strijden in drie voorrondes om een plek in de halve finale. De tweede voorronde vindt plaats in De Nieuwe KHL, met:
Hanne | Romy Liz Rose | Janna Baerends | Melqui | Lucas Nicholas | Kaya

Mooie Noten is dé Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een begrip in Nederland, niet in de laatste plaats door de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen. Zo hebben onze deelnemers de laatste jaren in o.a. Paradiso Amsterdam, Vondelpark Openluchttheater, Theater Bellevue en de Vondelkerk gespeeld.

GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. Eerdere winnaars zijn onder andere Juliet, Melle, Susann., Meis, Eelke Ankersmit, Pitou en Lucas Hamming.

Gegevens

Datum:
woensdag 29 maart
Tijd:
20:00
Kosten:
€7,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.