Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

My Life in Excel – Bitter Sweet Dance | Liat Waysbort. In het Plein Theater

vrijdag 22 september om 20:30

€17,50

Een dansvoorstelling en performance lecture ineen dat op melancholische, kracht en licht absurde wijze de emotionele en fysieke realiteit achter kille data ontleedt.

Een moeder houdt wegens een juridisch geschil over de zorg voor haar twee kinderen noodgedwongen haar leven twee jaar lang bij in een excelsheet. Een werkelijkheid in hokjes; waargebeurd, maar tegelijkertijd veraf van het leven dat ze ervoer. Hoe verhoudt deze kille data tot de emotionele, mentale en fysieke herinneringen aan die tijd? In een indringend decor en gestuwd door de soundtrack reflecteert choreograaf en performer Liat Waysbort met dans en tekst op deze persoonlijke periode uit haar leven.

Herinneringen uit die tijd – frustratie, ongeloof, gebroken dromen, maar ook kracht, vechtlust en gevoelens van absurditeit – worden voelbaar. Haar persoonlijke ervaringen worden aangevuld met een ontnuchterende, theatrale analyse van dataspecialist Dana Gano over de relatie tussen data en ons dagelijks leven.

Als dansvoorstelling en performance lecture ineen ontleedt My Life in Excel het emotionele en fysieke leven achter kille data, en geeft het tegelijkertijd een kijkje in de werking van data op ons leven. Een melancholisch, krachtig en licht absurd werk waarin dans, set design, muziek en tekst samensmelten.

Regulier: € 17,50 | CJP/ Student: € 15.50 | Kunst(vak)student: € 13.50 | Stadspas groene stip: € 4,50 | Inclusief welkomstdrankje.

Gegevens

Datum:
vrijdag 22 september
Tijd:
20:30
Kosten:
€17,50
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.