Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Naastenavond ‘Privacy. Hoe? Zo!’. In de Muiderkerk

dinsdag 19 september om 19:00

Gratis

Hoe vaak heeft u te maken gehad met een situatie waarin een hulpverlener of uw dierbare privacy als reden opgaf om niet samen te (willen) werken? Klopt het dat uw dierbare toestemming moet geven als u informatie wilt krijgen van zijn hulpverlener? Kortom: wat kan en mag een hulpverlener wel en niet doen volgens de Privacywet?

๐—๐—ผ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป, ๐—ท๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฐ๐˜†๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด
Op de naastenavond van 19 september behandelen wij deze vragen en leggen ze voor aan Jolanda van Boven, jurist gezondheidsrecht en privacywetgeving. Daarnaast is zij medeauteur van de werkkaart Samenwerken en Privacy, een onderdeel van de Generieke Module Naasten die HVO-Querido onderschrijft.

Jolanda kan inspirerend vertellen over wat wij โ€“ als naasten, hulpverleners of bewoners โ€“ wel en niet kunnen binnen de samenwerking en privacy. Of zoals een bezoeker van een haar lezingen zegt: “Je krijgt een wake-up call over hoe je met privacy ‘samenwerkt’.”

๐— ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐˜‚ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—ณ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป@๐—ต๐˜ƒ๐—ผ๐—พ๐˜‚๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฑ๐—ผ.๐—ป๐—น.
Familieleden, naasten van mensen die in begeleiding zijn bij HVO-Querido, hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom op onze naastenavonden!

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ
Meer weten over hoe HVO-Querido u als familielid of naaste betrekt en ondersteunt bij de zorg voor degene bij wie u betrokken bent? Of wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief en op de hoogte worden gehouden van de naastenavonden?

Bezoek hvoquerido.nl/naaste

Gegevens

Datum:
dinsdag 19 september
Tijd:
19:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muiderkerk
Linnaeusstraat 37 1093 EG + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.