Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

New Economy | De Waarde van Welzijn #1

woensdag 20 januari - 20:30

Vrijwillige bijdrage

De klimaat, financiële en nu de corona crisis laten zien dat de manier waarop we ons economisch systeem hebben ingericht niet meer werkt. Hoe komen we tot een economie waarbij exponentiële en extractieve groei niet langer centraal staat, maar de grenzen van mens en planeet gerespecteerd worden? En welvaart door een andere lens gezien en gedeeld wordt? Een fundamentele verschuiving in ons economisch beleid is cruciaal. Het is tijd om het meten in ons economisch systeem te herzien en om het welzijn van de mens en het planeet voorop te stellen. In deze eerste aflevering van het tweeluik De Waarde van Welzijn gaan we in gesprek over de betekenis en de noodzaak van de Wellbeing Economy. Wat is het? En wat kan het teweegbrengen?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST Reserveer snel en kijk mee via de onderstaande gele button.

Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
woensdag 20 januari
Tijd:
20:30
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.