Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Nietsnut! (6+)

zondag 26 december - 13:00 tot 14:00

€12,50

Een sfeervol familie-uitje in de kerstvakantie? Kom naar Nietsnut! van Theatergroep Wie Walvis in Plein Theater.
(Bijna) ieder jaar in de kerstvakantie is het feest in Plein Theater. Helaas kon vorig jaar het winterfestival met de voorstelling Nietsnut! van Theatergroep Wie Walvis niet doorgaan vanwege de corona-lockdown. Dat maken wij dit jaar weer helemaal goed.

De voorstelling Nietsnut! is een ode aan onzin. Aan een wereld die je pas ziet als alles stilvalt en je de tijd hebt om heel goed te kijken. Een wereld vol fantasie die je nodig hebt om te ontdekken wie je écht bent! Voor en na de voorstelling organiseren we feestelijke activiteiten, en kun je ook een lekker hapje eten in het Eetlokaal.

Zondag 26 (tweede kerstdag), dinsdag 28, woensdag 29, donderdag 30 december en 2 januari om 13:00 en 16:00 uur.

Oscar werkt altijd en Oscar werkt ook altijd hard. Hij heeft nauwelijks tijd om een broodje te eten of naar de wc te gaan. De apparaten om hem heen piepen en trillen en vragen om actie. Als hij ook maar even te laat is gaan ze tekeer. Maar dan valt plots de stroom uit en is het stil. Doodstil. Of toch niet?

Wat is dat voor raar getik in de koelkast en komt er nou muziek uit de magnetron? Ineens gaat het licht aan en staan er twee vreemde figuren in de kamer. Ze zeggen niks maar beginnen de boel op stelten te zetten. Oscar wil dat ze gaan, maar het lukt niet. Hoe harder hij probeert ze weg te sturen, hoe hardnekkiger en uitbundiger ze zich gedragen. Soms zijn ze er wel en niet tegelijkertijd en maken Oscar steeds meer aan het twijfelen over wat hij doet en wie hij is. Want in hoeverre is Oscar Oscar nog als niets meer is hoe het was?

Gegevens

Datum:
zondag 26 december
Tijd:
13:00 tot 14:00
Kosten:
€12,50

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.