Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Nieuwe Noten Amsterdam: Schaduwspel. In Plein Theater

9 december 2023 om 20:00

€17,50

Studio de Moed is een werkplaats waar Jelmer de Moed makers uit verschillende disciplines samenbrengt en het concertpodium uitdaagt met innovatieve en kwetsbare producties. Nieuwe muziek op de juiste plek, op het juiste moment.

Betreedt de verborgen ruimte tussen licht en donker in Schaduwspel. We wenden ons af van het licht en bestuderen de schaduw die we werpen op de wereld om ons heen. Wat houdt een schaduw verborgen, en wat verbindt ons? We onderzoeken het schaduwspel tussen ons lichaam en de installatie, de tekst en melodie, het verleden en nu. Wie leidt er, en wie volgt?

Schaduwspel is een voorstelling waarvoor de jonge componisten Amarante Nat en Nuno Lobo muziek schrijven die door klarinettist Jelmer de Moed, sopraan Elisabeth Hetherington, en sonoloog Dario Giustarini wordt uitgevoerd. Boris Peters en Naida Amorim ontwikkelden de scenografie die in de regie van Peter Leung samenkomt met de muziek. Schaduwspel is een concept en productie van Studio de Moed in samenwerking met Gaudeamus.

 

Gegevens

Datum:
9 december 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€17,50
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.