Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Odorama 43 bij Mediamatic | Happiness

donderdag 24 juni - 20:00

€12,50

Mediamatic mag weer lezingen organiseren, en dat wordt gevierd met de opkomende Odorama: happiness! In deze 43e editie van de avond over geur, onderzoeken we hoe geuren ons humeur kunnen beïnvloeden en stellen we de vraag: maakt geur ons echt gelukkig?

Parfumkunstenaar, en curator van deze avond Frank Bloem heeft drie sprekers uitgenodigd. Filosoof Niels Poecke komt vertellen over één van de meest ongelukkige filosofen uit de geschiedenis: Friedrich Nietszche, en de opvallende relatie die hij had met geur. Visueel kunstenaar Pavèl van Houten analyseerde de geur-herinneringen beschreven in het autobiografische boek van Mariah Carey en zal aan de hand van zijn bevindingen komen vertellen over het (on)gelukkige leven van de beroemde zangeres. Tot slot gaat Frank Bloem in gesprek met kaasmaakster Mathilde van Otterloo over haar liefde voor franse kaas en vragen we ons af: kan eten zoals stinkkaas ons écht gelukkig maken?

Live-Stream
Deze Odorama kan ook online gevolgd worden. Bij de livestream tickets sturen we een sample-kit op met geuren en smaken zodat het zintuiglijke aspect van de lezingen niet verloren gaat.

Tickets
Volledige prijs € 12,50
Prijs voor studenten/kunstenaars/Stadspas € 8,75
Online ticket, met Sample Kit € 12,50

Ook thuis via Instagram Live, met een Sample Kit .

Gegevens

Datum:
donderdag 24 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Mediamatic
Dijksgracht 6
Site:
www.mediamatic.net

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.