Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Ondersteboven, voorstelling gemaakt door kids uit Amsterdam

zondag 4 juli - 14:00 tot 15:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 14:00, repeating indefinitely

€5

Heel, heel lang geleden was er een pandemie in Nederland. Het land ging op slot, toen weer open, toen op slot, weer open, op slot en weer open. Deze pandemie was zelfs zo schadelijk dat kinderen niet meer veilig waren op straat. Volwassenen brachten ze naar een veilige plek ver hier vandaan. Daar in hun eigen wereld konden de kids zelf alles beslissen. Zonder grote mensen die zeggen wat je moet doen. Dat is de wereld Ondersteboven.

Als kids de macht hebben
Op 4 juli gaat Ondersteboven in première. Vanaf maart 2021 maakten zeven kinderen uit Amsterdam een voorstelling over hoe de wereld er uitziet als niet volwassenen, maar kinderen de grote beslissingen nemen. Hoe leef je samen? Houd je je aan de regels of juist niet? Luister je naar elkaar? Is er een baas? En als je besluit om de baas te zijn, wat vertel je iedereen dan?

Onder begeleiding van Soufiane Moussouli en Geerten Stumpel schreven deze jonge makers hun teksten, repeteerden ze hun scènes en hielpen mee aan het ontwerp van het decor en de poster. Het resultaat is de voorstelling Ondersteboven over kinderen die grote keuzes (moeten) maken in een wereld die compleet is veranderd.

Ondersteboven is onderdeel van LABel, het MakersLaboratorium en initiatief van kunstenaarscollectief Moving Arts Project.

De voorstelling is op 4 juli twee keer te zien: van 14.00 – 14.45 uur en van 16.00 – 16.45 uur. Tickets kosten € 5, met stadspas: € 2,50. Klik hier voor kaartverkoop: https://plein-theater.nl/agenda/10693

Gegevens

Datum:
zondag 4 juli
Tijd:
14:00 tot 15:00
Kosten:
€5

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.