Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Ongedeeld Verbonden: Dromen van een koophuis

donderdag 1 april - 20:30

Gratis

Miljoenen mensen zijn de afgelopen jaren rijker geworden simpelweg omdat ze een huis hebben gekocht dat in waarde is gestegen. Een waardestijging waar ze zelf – in de meeste gevallen – niks voor hebben gedaan. Zit je eenmaal in dit systeem, dan heb je geluk. Maar heb je nog geen koophuis en geen ouders die je een ton kunnen schenken? Probeer er dan nog maar eens tussen te komen in een stad als Amsterdam. De koopwoning is een ongelijkheidsmotor geworden. Hoe zit dat precies? Wat kunnen we eraan doen om deze ongelijkheid tegen te gaan? En hoe zorgen we ervoor dat ook jij weer betaalbaar kan wonen?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
donderdag 1 april
Tijd:
20:30
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.