Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Ongedeeld Verbonden: Eerst een huis, dan de rest

donderdag 8 april - 20:30

Gratis

Stel je eens voor: je hebt jaren geen eigen huis gehad, maar bracht de nachten door in de opvang, op straat, bij vrienden op de bank of in je auto. En dan op een dag krijg je de sleutels van je eigen huis. Nu je weer een dak boven je hoofd hebt, heb je eindelijk de rust om onder begeleiding ook andere zaken in je leven aan te pakken, zoals schulden of een verslaving. Herstel begint met een huis. Dat is het uitgangspunt van Housing First. De afgelopen jaren zijn er met deze aanpak circa 2000 dak- en thuisloze Amsterdammers met de juiste begeleiding aan een huis geholpen. Wat betekent het om weer een dak boven je hoofd te hebben? Wat is de kracht van Housing First? En wat kunnen we ervan verwachten in de toekomst?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
donderdag 8 april
Tijd:
20:30
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.