Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Ongedeeld Verbonden | Waar je wieg staat

donderdag 14 januari - 20:30

vrijwillige bijdrage

Afgelopen jaar was een bewogen jaar. De coronacrisis zette het leven van veel mensen op zijn kop en raakte met name de mensen die het toch al moeilijk hadden. De kloof tussen arm en rijk werd nog groter. Men is blij dat het rampjaar 2020 eindelijk achter de rug is. Een nieuw jaar; nieuwe ronde, nieuwe kansen zou je zeggen. Maar zijn die kansen voor iedereen gelijk? In de nieuwe reeks Ongedeeld Verbonden, onderzoeken we hoe we ongelijkheid tegen kunnen gaan. In deze eerste aflevering beginnen we bij het begin. In hoeverre is de plek van je wieg nog bepalend voor je kansen in het leven? Hoeveel moeite kost het anno 2021 om van een dubbeltje een kwartje te worden?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via ZoomBekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
donderdag 14 januari
Tijd:
20:30
Kosten:
vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.