Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Online | Informatiebijeenkomst Galileïplantsoen

woensdag 9 maart - 20:00 tot 21:30

Het groot onderhoud van Middenmeer Noord is afgelopen maand gestart. De keuze voor de werklocatie op het Galileïplantsoen stuitte op bezwaren en zorgen van bewoners. Op woensdag 9 maart is er een online informatiebijeenkomst over de laatste ontwikkelingen.

Het Galileïplantsoen is als keet- en opslaglocatie gekozen voor deze werkzaamheden. Dit gaat een groot aantal bewoners aan en er leven zorgen over de veiligheid. Bewoners van de wijk hebben via de rechter een verzoek om een voorlopige voorziening (VoVo) aangevraagd. Op dat moment zijn de werkzaamheden in het Galileïplantsoen stilgelegd. Op 4 februari 2022 is de VoVo door de rechtbank afgewezen. Dit betekent dat de werkzaamheden op het Galileïplantsoen door kunnen.

Kom naar de online bijeenkomst over de laatste ontwikkelingen rond de keet- en opslaglocatie op het Galileïplantsoen. Met uitleg over de keuze voor het Galileïplantsoen als keet- en opslaglocatie en over ons onderzoek naar andere locaties. Welke criteria spelen mee? Waarom leidt een verderop gelegen locatie tot meer vervoersbewegingen? Tijdens deze bijeenkomst kun je ook vragen stellen.

Via MS Teams (geen pincode nodig)

We geven uitleg over de keuze voor het Galileïplantsoen als keet- en opslaglocatie en over ons onderzoek naar andere locaties. Welke criteria spelen mee? Waarom leidt een verderop gelegen locatie tot meer vervoersbewegingen?

 

Gegevens

Datum:
woensdag 9 maart
Tijd:
20:00 tot 21:30
Activiteiten Categorie:

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.