Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Ons Oostenburg Festival

zaterdag 11 juni - 11:00 tot 15:00

Een dag voor en met de buurt. Met rondleidingen op plekken waar je normaal niet komt. Met een markt waarop je je vragen kunt stellen aan partners en hoort wat er op Oostenburg komt. Met gezelligheid, muziek en een gratis hapje en drankje. Ook voor de kinderen zijn er leuke dingen te doen.

Start bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark om je festivalkrant op te halen.

Start je festival in het Inntel Hotels Amsterdam Landmark, VOC Kade 600 om de festivalkrant op te halen, daarin vind je ook een stempelkaart voor het gratis eten en drinken.
In het hotel vind je de markt waarop (toekomstige) bewoners, partners en ondernemers elkaar ontmoeten. Ook kun je je inschrijven voor rondleidingen door het hotel en de hotelkamers bewonderen. Vanaf 14.30 uur vindt hier de feestelijke borrel plaats met muziek, met een lekker hapje en een drankje (mogelijk gemaakt door Inntel Hotels en Stadgenoot).

2. Het nieuwe projectbureau van het projectteam van Stadgenoot/Oostenburg. De begane grond wordt een ruimte die ook de buurt gebruikt kan worden. Bekijk deze nu alvast!

3. De bouw op kavel 6 is in volle gang. Heijmans vertelt je alles over wat hier komt.

4. Bezoek Over de Brug en Bob Helpt en kom meer te weten over hoe zij zorgen voor de verbindingen in de wijk en met de omliggende eilanden.

5. Een bedrijfsruimte huren op Oostenburg? AHAM laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Je vindt hier een gezellige koffiekraam en je kunt proefliggen op een bed van ondernemer  DOUXE, die onder andere bedden levert aan het Inntel Hotels Amsterdam Landmark.

6. Bezoek de tuinen van Oostenburg. Syntrus Achmea Real Estate en Finance is de initiatiefnemer van het Social Manifest van Oostenburg. Ze vertellen je graag hier meer over en leiden je rond door de tuinen. Ook trakteert Syntrus Achmea je hier op wat lekkers te eten en drinken.

7. Dé plek voor als je met kinderen komt. Hier kunnen ze zich laten schminken en een ijsje krijgen (mogelijk gemaakt door VORM).

Gegevens

Datum:
zaterdag 11 juni
Tijd:
11:00 tot 15:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Hotel Landmark
VOC-kade 600 1018 LG

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.