Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Oosterpark Picknick Concert | Chloé Pianotrio

zondag 21 augustus - 12:30

Gratis

Het Engelse Chloé pianotrio, Maria Gîlicel-viool, Jobine Siekman cello, George Todica-piano speelt een prachtig afwisseld programma met werken van Brahms, Clarke, Bosmans en Beethoven.

Het Chloé Piano Trio, winnaars van de RPS Henderson Prize for Chamber Ensemble Award, werd in 2017 opgericht door opvallend getalenteerde musici van het Royal College of Music, London. Zij speelden concerten door heel Engeland en in het buitenland (Frankrijk, Zwitserland, Italië en Nederland), en daarnaast ook in Londonse zalen als de Royal Albert Hall’s Elgar Room, Charlton  House, Royal Academy of Arts, Champs Hill (Sussex), Austrian Cultural Forum, Lichfeld Festival, Banstead Arts Festival en Hargrave Festival. Onder deze bijzondere uitvoeringen viel ook een concert voor HRH Prince Charles tijdens zijn presidentiële bezoek aan de Royal College of Music in maart 2020. Het trio speelde ook op het Ticino Musica Festival in Lugano, Zwitserland in Juli 2020 en nam deel aan de European Chamber Music Academy sessies in augustus 2021 in Fiesole.

Voor de 5e keer vinden komende zomer weer drie prachtige klassieke muziek concerten plaats in de muziekkoepel van het Oosterpark. Ook dit jaar weer een serie met internationaal befaamde musici.

Van 11.30 tot 12.30 uur Workshop Probeer een instrument en om 13.30 uur Kinderconcert.

Gegevens

Datum:
zondag 21 augustus
Tijd:
12:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Oosterpark
Oosterpark 1092 CA

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.