Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Open Aroma Lab

donderdag 17 juni - 16:00 tot 18:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 18:00, repeating indefinitely

€30,00

Kom elke donderdag langs tussen 16:00 en 20:00 uur voor het maken van een eigen geur. Na ongeveer twee uur vertrek je met een flesje van je zelf gemengde geur, een recept en ben je bekend met de beginselen van geur composities. 

We geven prioriteit aan je veiligheid. Voor de komende tijd kun je alleen het Aroma Lab bezoeken als je daar een time slot voor boekt in onze ticketshop. We hanteren een maximum van vier personen in het lab.

Mengen stap voor stap

Wij zorgen voor een uitgebreide selectie van natuurlijke en synthetische geur moleculen, parfumeurs alcohol, maatbekers, pipetten, blotters, flesjes en een professionele begeleiding. Allereerst kies je onder begeleiding je favorieten uit ons geur orgel. Daarna vul je je flacons met de gekozen ingrediënten en krijgt je compositie z’n eerste vorm. Vervolgens maak en bewerk je je eerste formule. Je kunt tot tien proefjes maken om met vijf ingredienten tot de perfecte geur te komen. Wil je meer dan vijf ingredienten mengen, dan betaal je €1,- per extra ingrediënt.

17 juni, 16:00-18:00 & 18:00-20:00
Bij onze workshops houden we rekening met coronaveiligheid.
Voor vragen kun je mailen naar [email protected].
Lees hier de kleine lettertjes.

Gegevens

Datum:
donderdag 17 juni
Tijd:
16:00 tot 18:00
Kosten:
€30,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Mediamatic
Dijksgracht 6
Site:
www.mediamatic.net

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.