Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Open Groen Dag | Tuinpark Nieuwe Levenskracht

zondag 19 juni - 14:00 tot 18:00

Meer dan 100 groene locaties in en rondom Amsterdam en Almere zijn open voor het publiek. Een mooie dag om er met familie en vrienden op uit te trekken om de natuur in de buurt te ontdekken. De groene straten, (volks)tuinen en stadsparken staan weer volop in bloei. Het unieke ommeland nodigt uit voor fiets- en wandeltochten door een prachtig landschap en langs lokale boeren. Voor kinderen zijn er buitenactiviteiten bij voedseltuinen, stadsboerderijen en natuurcentra.

Tuinpark Nieuwe Levenskracht gelegen achter Sportpark Middenmeer is zomers altijd al te bezoeken. Wandelaars genieten er van de diversiteit aan volkstuinen en van het ecolint dat door het tuincomplex loopt.

Nieuwe Levenskracht sluit aan bij de Open Groen Dag met een Luisterspeurtocht voor kinderen als onderdeel van de Tuintrail. Die start om 14.00 uur bij het Jeugdhonk.
Om 14.15 u begint vanaf de kantine een wandeling die loopt langs het eco-lint op het tuinpark, de Vlinderidylle bij de sportparken en twee buurtmoestuinen in Betondorp.

Er is een workshop badzout en kruidenazijn maken met kruiden die op het tuincomplex zijn te vinden. Om daar aan mee te doen kun je je voor 14.30 uur melden bij het winkeltje op de parkeerplaats. Verschillende tuinders stellen hun tuin open zodat bezoekers kunnen kijken en vragen stellen.

Houd de website opengroendag.nl in de gaten voor het volledige programma van Amsterdam.

Gegevens

Datum:
zondag 19 juni
Tijd:
14:00 tot 18:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Tuinpark Nieuwe Levenskracht
Voorlandpad 21 1098 TZ

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.