Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Open je Oren met zangeres Izaline Calister (8+)

zondag 26 september - 15:00

€15,00

Muziek was voor de Curaçaos-Nederlandse zangeres Izaline Calister al van jongs af aan heel belangrijk. Samen met haar broer Roël speelde ze urenlang haar favoriete liedjes van de radio na, creatief gebruik makend van blikjes, potten, pannen en pollepels. In dit concert laten Izaline en Roël horen hoe leuk het is om samen te zingen en muziek te maken.

In haar heerlijk swingende muziek vermengt Izaline Calister de traditionele muziek van haar geboorte-eiland Curaçao en Afro-Caraïbische invloeden. Ze zingt soms in het Papiaments en soms in het Nederlands en heeft fans over de hele wereld. Nog steeds speelt ze vaak samen met haar broer Roël Calister – al komen pollepels er meestal niet meer aan de pas.

In dit concert laat zangers Izaline Calister en haar band de heerlijk swingende muziek van haar geboorte-eiland Curaçao horen. En tussendoor kun je ze als je wilt ook alles over hun muziek vragen. Ga samen met presentator Dieuwertje Blok op zoek naar haar hun verrassende verhalen.

Uitvoerenden
Izaline Calister zang
Roël Calister percussie, drums
Marc Bischoff piano
Yerman Aponte (elektrische) bas

Dieuwertje Blok presentatie

Programma
14.30 uur | Entreehal | Voorprogramma
15.00 uur | Grote Zaal | Hoofdprogramma

€ 15,00 | € 12,00 reductie

Gegevens

Datum:
zondag 26 september
Tijd:
15:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Site:
www.muziekgebouw.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.