Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Open Oost | Samen Verder

22 december 2021 - 12:00 tot 16:30

Gratis

Civic en IBTV/Cultopia organiseren in Stayokay aan het Timorplein de Open Oost | Samen Verder, omdat het juist nu belangrijk is om samen te kunnen zijn.
Buurtinitiatieven en bewoners worden uitgenodigd om in ongedwongen setting te genieten van een driegangenlunch en de leukste entertainment uit de wijk. Aan de mensen thuis is ook gedacht; IBTV zendt de hele dag live uit via Youtube IBTV Indische Buurt en Facebook IBTVwijk.

De live uitzending biedt van 12.15 – 15.15 uur live reportages vanuit de zaal met de beste live entertainment uit de Indische Buurt; muziek, kleinkunst en meezingers uit Oost.

Van 15.15 – 16.15 uur is er een live talkshow met leuke gasten, muziek en mooie gesprekken over onze wijk in coronatijden. De bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt gaan ongedwongen in gesprek met achtereenvolgens Coöperatie 10, Civic Amsterdam en Wijkkunde. We verkennen vragen als: Welke uitdagingen zien we in de wijk in deze tijden? Wat kan er wél in de wijk in coronatijden? Waar vinden we hoop? En wat is er fijn én lastig aan vrijwilligerswerk in deze maanden? Kortom; hoe gaan we Samen Verder? Met muziek en filmpjes.

Voor de aanwezige gasten wordt een lunch geserveerd, bestaande uit een speciaal driegangenmenu, samengesteld door chefkok Nikita Tjon-Affo. Hij kookt deze lunch samen met vrijwilligers van Civic. Als je bij deze lunch aanwezig wilt zijn, dan kun je jouw plek aan tafel reserveren door voor 12 december een mailtje te sturen aan [email protected] (beperkt aantal plekken beschikbaar). Deelname aan de lunch is kosteloos. In verband met de geldende corona maatregelen, worden de toegangseisen gehanteerd voor de horeca,

Gegevens

Datum:
22 december 2021
Tijd:
12:00 tot 16:30
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.