Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Opening Expo: Welcome The VOID

donderdag 10 juni - 18:00 tot 20:00

€5

Wij mogen weer open! In de maand juni staat het Plein Theater helemaal in het teken van de heropening van de culturele instellingen en de dringende behoefte naar ontmoeting, reflectie en introspectie. Wij starten op donderdag 10 juni met de expositie opening ‘Welcome The VOID’, gecureerd en gepresenteerd door The Bohemian Art Collector (Cynthia Makiese). Naast het Theater heropenen wij ook ons vernieuwd terras!
‘Welcome The VOID’ richt zich op de zoektocht naar onszelf in ‘het niets’. Doordat de wereld was stilgelegd is er als het ware een vacuüm ontstaan waarin we lang hebben vastgezeten. Veel zaken die ons voorheen handvaten gaven om ons eigen bestaan zin, en onze eigen identiteit vorm te geven, zijn plotseling weggevallen. Meer dan ooit zijn wij teruggeworpen geweest op onszelf. Zingeving en nut hebben hierdoor opeens een hele nieuwe dimensie gekregen. Nu krijgen we de kans om hier zelf opnieuw invulling aan te geven.

Hoe kom je vanuit niets tot iets?
Met deze vraag in het achterhoofd heeft The Bohemian Art Collector een aantal interessante kunstenaars bij elkaar gezocht die dit thema in al zijn facetten verkennen in hun werk. We vieren met deze expo opening het langzame opengaan van de wereld. We laten de donker periode achter ons en verwelkomen de zon en het licht.

Gegevens

Datum:
donderdag 10 juni
Tijd:
18:00 tot 20:00
Kosten:
€5
Activiteiten Categorie:

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.