Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Opening Weekend Nieuwe Noten Amsterdam: Dr Moon

zaterdag 12 juni - 20:00 tot 21:00

Deze instant roadmovie toont een reis door de krochten van de menselijke ziel met als eindbestemming de Eeuwige Waarheid. Het uitgangspunt van deze realtime gemaakte film is een Amerikaanse populair wetenschappelijke serie uit de jaren 50 van het Moody Institute of Science waarin Dr Moon het bestaan van God op een wetenschappelijke wijze probeert te duiden.
Een hoogst interactieve en verknipte voorstelling door twee op elkaar ingespeelde zielsverwanten die voor deze gelegenheid versterkt wordt door alleskunner Bart de Vrees op slagwerk.

De serie Nieuwe Noten Amsterdam biedt een podium aan hedendaagse kamermuziek én denkers van nu, waar (inter)nationale componisten premières laten horen en er gesprekken worden gevoerd met kenners uit de Nederlandse muziekwereld.

In het Plein Theater krijg je de kans om dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren, waarbij na afloop ruimte is om in gesprek te gaan met de uitvoerenden. De curatoren en hosts van deze serie zijn componist Aspasia Nasopoulou en basklarinettist Fie Schouten.

Tickets: € 16 / Student/ CJP/ <18 : € 14 | Kunst (vak) student: € 8 | Stadspas groene stip: € 3,50 |

Gegevens

Datum:
zaterdag 12 juni
Tijd:
20:00 tot 21:00

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.