Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Orpheus in de Onderwereld. Bij Crea

zaterdag 22 april - 20:00

€16,00

Het ASPK brengt de beroemde operette van Jacques Offenbach op de planken! Anders dan in de oorspronkelijke mythe van Orpheus en Eurydice kunnen de twee geliefden elkaar in dit stuk niet luchten of zien.

Desondanks achtervolgen ze elkaar tot in de hemel én de hel. Goden, nimfen, faunen, bacchanten, overleden koningen en hellerechters bevolken deze doldwaze operette, naast natuurlijk de verwende violist Orpheus en zijn verveelde vrouw Eurydice. Een bijzondere rol is weggelegd voor de Openbare Mening, die de mening van iedereen verkondigt – of praat iedereen juist de Openbare Mening na? En wat doen eigenlijk al die roddels ertoe? Laten we wijn drinken en vrolijk zijn!

Het ASPK (Amsterdams Studentenprojectkoor) werd in 2015 opgericht en heeft sindsdien komische operettes opgevoerd. Deze vorm van luchtig muziektheater is niet zo bekend, maar daarom des te leuker om te bezichtigen. Onder leiding van bekwame professionals zetten ervaren én onervaren studentenzangers binnen een jaar een prachtige voorstelling in elkaar. Daarnaast is er natuurlijk veel gezelligheid in de vorm van borrels, repetitieweekenden en uitjes.

Gegevens

Datum:
zaterdag 22 april
Tijd:
20:00
Kosten:
€16,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Crea Theater
Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.