Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Our Voices. Concert in Splendor

zaterdag 27 mei - 19:00

€14,00

Een zoektocht naar de muzikaliteit van de menselijke stem, in een expositie overdag en een concert in de avond worden werken tentoongesteld die een inzicht geven in deze veelzijdige klankwereld.

In het Our Voices-project gaat Wytze Minne de Swart op zoek naar de muzikaliteit de gesproken stem. Overdag zijn er bij de expositie meerdere interactieve installaties te zien en te beleven. Hierbij wordt de bezoeker uitgedaagd om eens te luisteren naar een stemgeluid zonder afgeleid te raken door de betekenis van de woorden, maar puur op de melodie, harmonie, frasering en muzikaliteit van de stem te letten.

’s Avonds ontdek je bij het concert nog meer van de veelzijdige klankwereld die bij het stemgeluid hoort. Wytze speelt zelf meerder recente solowerken rondom het thema en een ensemble bestaande uit viool, saxofoon, zang en twee bewegingskunstenaars voeren een werk uit vanuit de sensatie van hoe stemmen worden gehoord vanuit de baarmoeder.

Wytze Minne de Swart is saxofonist, componist en maker. In zijn werk gebruikt hij vaak elektronica. In 2020 studeerde hij af aan the Royal Northern College of Music in Manchester en hij studeert momenteel Live Electronic music aan het Conservatorium van Amsterdam.

Gegevens

Datum:
zaterdag 27 mei
Tijd:
19:00
Kosten:
€14,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Splendor
Nieuwe Uilenburgerstraat 116
Amsterdam, 1011 LX
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.