Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Outdoor filmscreening met Kaboom Animation Festival. Bij Pakhuis de Zwijger

vrijdag 12 juli om 21:00

€9,00

Tijdens deze laatste avond van ‘Het Filmplein’ eindigen we deze twee weken met de animatiefilms The Miracle , Our Love Is Immortal, Fox Tossing, Melk, All the Best, Vivarium en Beautiful Men geselecteerd door Kaboom Animation Festival als The Best of Kaboom films 2024. Kaboom Animation Festival is de one-stop-shop voor het nieuwste en beste op het gebied van animatie. Variërend van baanbrekende experimentele arthouse tot kleurrijke verhalen voor gezinnen en kinderen. Een knaller van een einde van ons Filmplein dus!

Praktische details

Tijdens de filmscreenings van het Filmplein krijg je voor slechts €10 een gratis biertje (IJwit of Vrijwit) of frisdrank, een bakje popcorn en een koptelefoon in bruikleen om de film te kunnen beluisteren en kijken. De film begint om 22.00 uur.

De koptelefoons zijn vanaf 21.00 uur af te halen met je ticket(s). Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn, dan kun je die ook vanaf 21.00 uur ter plekke kopen voor €12,50.

Let op: gekochte kaarten kunnen niet meer geannuleerd en/of vergoed worden.

Gegevens

Datum:
vrijdag 12 juli
Tijd:
21:00
Kosten:
€9,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.