Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Outdoor filmscreening met Roze Filmdagen. Bij Pakhuis de Zwijger

woensdag 10 juli om 21:00

€9,00

Vanavond is het de beurt aan Roze Filmdagen om een filmprogramma te selecteren. Er is gekozen voor een ‘Best of Roze Filmdagen 2024’ programma, bestaande uit een 5-tal afwisselende korte films.

Roze Filmdagen; Amsterdam LGBTQ+ Film Festival een breed aanbod aan lange en korte arthouse films en documentaires met een LGTBQ+ context die doorgaans niet in de bioscoop te zien zijn. Het viert de diversiteit van de community, maar is ook zeker interessant voor de open minded filmliefhebber. En vanavond Is dit festival onze gastcurator.

Praktische details

Tijdens de filmscreenings van het Filmplein krijg je voor slechts €10 een gratis biertje (IJwit of Vrijwit) of frisdrank, een bakje popcorn en een koptelefoon in bruikleen om de film te kunnen beluisteren en kijken. De film begint om 22.00 uur.

De koptelefoons zijn vanaf 21.00 uur af te halen met je ticket(s). Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn, dan kun je die ook vanaf 21.00 uur ter plekke kopen voor €12,50.

Let op: gekochte kaarten kunnen niet meer geannuleerd en/of vergoed worden.

Gegevens

Datum:
woensdag 10 juli
Tijd:
21:00
Kosten:
€9,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.